Voor de leukste thema feesten bij jou thuis of op locatie.

Over ons

Bij Kiddievents maken we dromen waar...

Jouw eigen vertrouwde omgeving wordt door ons omgetoverd tot een door jou gekozen thema Tipi slaapfeest.

Samen met jouw vrienden en/of vriendinnen slaap je ieder in je eigen tipi tent, door het meegeleverde ontbijt tafeltje kan het feest de volgende ochtend nog even verder gaan. Met sprankelende lichtjes, versierde tipi tentjes en bijpassende aankleding creeren wij jouw ultieme slaapfeest.

Informatie voor ouders

Bij het boeken van een door ons verzorgd slaapfeestje komen wij naar de aangegeven locatie en maken alles in orde.

Op deze manier kunnen wij aan de slag met onze creativiteit en hoeven papa en mama niets meer te doen, dus ouders, sit back and relax want Kiddievents zal ook na afloop alles weer afbouwen en ophalen.

Elke Tipi wordt geleverd met een zacht hypoallergeen foam matras en beddengoed, sierkussens, aankleding en ontbijtafeltjes.

Hygiene is belangrijk en helemaal bij kinderen, dus alle materialen worden uiteraard gewassen en gereinigd na ieder gebruik.

Onze feestjes worden gestyled met luxe afwerking en is van alle gemakken voorzien, de kinderen hoeven alleen nog maar een pyjama mee te nemen, want nu tijdelijk voor iedereen een gratis Goodie Night Bag! ( een gepersonaliseerd zakje met tandenborstel, tandpasta en handoekje )

Kortom als je kiest voor Kiddievents, kiezen wij voor jou en doen we alles in ons bereik om het feestje onvergetelijk te maken.